Julia Torstensson

VD

Julia är mycket målinriktad och med en stabil entreprenörsanda leder hon gruppen framåt. Med sin starka intiativförmåga fattar hon beslut som ingen annan vill ta. Julia tar lite extra ansvar och ser till så att allt rullar på som det ska.

Tele: 076 - 428 26 84

 

 

 

 

 

Albin Carlsson

Produktion- och inköpsansvarig

Han är tuppen i hönshuset och som får oss alla att stanna upp oc tänka igenom saker och ting en extra gång. Han är väldigt duktig på att lyssna och ta in nya intryck samt bidra med unika perspektiv till gruppen.  

Tele: 070 - 821 62 74

Emilia Kaburek

Ekonomi- och administrationsansvarig

Hon är strukturerad och tycks alltid ha läget under kontroll. Hon vär vår bokföringsexpert och med sitt kreativa tankesätt hanterar hon främmande situationer suveränt. Hon bidrar med en skön positiv energi och får alla att känna sig delaktiga.

Tele: 072 - 328 06 18

 

 

 

 

 

Wilma Engquist

Försäljningsansvarig

Hon är entusiastisk i alla situationer och sprider glädje, både till teamet och till kunderna. Hon har stenkoll på våra produkter och vet precis vad varje individuell kund behöver. 

Tele: 072 - 717 18 22

Filippa Sundling

Marknadsföringsansvarig

Hon har känsla för design och klockrena idéer och pågrund av dessa egenskaper ansvarar hon för Nositi UF´s sociala medier. Hon är omtänksam och mån om att all komunikation ska ske med ödmjukhet och ha ett tänkvärt innehåll. 

Tele: 070 - 681 29 78

 

 

Mail: nositiuf@hotmail.com

Instagram: nositiuf

Facebook: Nositi UF